FRUITES
M'agrada molt el contrast dolç, sucós, o de vegades àcid que fan les fruites dins d'una recepta. No tenen res a veure amb les verdures, les fruites son tota una altra cosa i m'agrada fer-les servir. També us diré que de vegades una peça de fruita es posa una mica lletja i queda marginada a la fruitera perquè ningú l'agafa a casa. Aquest és el moment de donar-li una altra oportunitat d'elaborar-la triar-la bé i posar-la en una recepta. Sempre i quan no estigui feta malbé, és clar. Cliqueu aquí trobareu molts plats amb fruites, un centenar per poder triar el que més us agradi. I ja sabeu que al cercador del bloc podeu posar una paraula i us buscarà totes les receptes on hi hagi aquest ingredient. No és pràctic?
INGREDIENTS:
1 prèssec de vinya petit
2 tasses de quinoa
un tros de ceba tendra
9 tomàquets cirerols
12 olives negres d'Aragó
1/2 llimona
orenga
8 daus de formatge feta
Posem un pot amb 4 tasses d'aigua, sal i les dues tasses de quinoa. Ho deixem que bulli tapat a foc suau 15 minuts i ja tindrem la quinoa cuita. La deixem refredar en una plàtera plana.
Pelem la ceba tendra i n'agafem un tros i el tallem, practicament la piquem a trossos molt petits. No volem trobar trossos de ceba a la boca.
Pelem el prèssec i el fem a daus.
Rentem els tomàquets cirerols i els partim per la meitat.
Traiem les olives del pinyol i les trossegen una mica
Fem la vinagreta amb el suc de la llimona i 5 cullerades de l'oli del pot del formatge feta. ës molt gustós. Li afegim un pessic de sal i una mica d'orenga i ho remenem bé.
Un cop la quinoa s'hagi refredat la barregem amb la vinagreta de llimona i hi repartim els daus de formatge feta, el prèssec tallat, els tomàquets cirerols, les olives a trossos i la ceba picadeta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada