dijous, 19 de març del 2015

ratatouille en coca

DIBUIXOS ANIMATS

Us sona a dibuixos animats això de Ratatouille? Doncs teniu raó, van fer una peli que es deia així. Però la ratatouille en realitat és un plat francès que consisteix en verdura al forn: albergínies, pebrot, carbassó, ceba i tomàquet. Jo n'he fet una variant amb coca. Trobo que les verdures amb pasta de full o coca s'hi adiuen molt, no trobeu? Podeu mirar d'altres receptes amb verdura fetes d'aquesta manera: coca amb patates i tomàquetcoca de verdurespastís de bledespastís salat de pasta filo o una quiche de porros.







INGREDIENTS:

1 paquet de pasta brisa

1/2 pebrot

1/2 carbassó

1/2 albergínia

1 ceba vermella

3 tomàquets cirerols

herbes

oli, sal i pebre


Encenem el forn a 180º de dalt i de baix.

Tallem les verdures a làmines ben primes. No cal pelar-les, només rentar-les bé.

Els tomàquets cirerols els partim per la meitat.

Estenem la pasta brisa i la posem damunt d'un paper vegetal a sobre d'una plàtera plana d'anar al forn.

Cobrim la pasta amb les làmines de verdures, les alternem i les posem ben posades una sobre l'altra. Finalment hi repartim els tomàquets cirerols partits pel mig.

Ho amanim amb sal, pebre i herbes tipus provençals: orenga, farigola, romaní i alfàbrega.

Hi posem un rajolí d'oli generós per tot arreu i ho enfornem. Ho deixem de 15 a 20 minuts. Vigileu-ho que no es cremi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada