SENZILLES
Les maduixes no volen massa preparació i son bones de totes maneres, a mi m'encanten! Però no cal que les preparem sempre igual. Teniu mil maneres de fer-les: maduixes amb menta, maduixes amb mascarpone, maduixes amb xocolata, maduixes al pebre o maduixes amb llima a la mousse de iogurt. En trobem practicament tot l'any ara. Son unes postres o un berenar perfecte. Proveu-les amb gingebre.
INGREDIENTS:
1/2 quilo de maduixes
1 tros de gingebre com el dit gros
2 cullerades soperes de sucre
1 llimona
Renten les maduixes amb aigua abundant. Les tallem a trossos.
Les posem en un bol i espolsem les cullerades de sucre per sobre. Ratllem el gingebre amb el ratllador més petit.
Exprimim la llimona damunt del bol, si veiem que te molt de suc potser en tindrem prou amb mitja.
Ho remenem tot plegat bé.
Ho podem fer una mica abans de dinar perquè tingui temps de marinar-se una mica.
No se m'havia acudit, combinar les maduxes amb gingebre. Ara que en tinc un troç a la nevera que em va sobrar d'unes postres, potser que ho provi, que sembla que ha de ser ben bo!! i fàcil, com tu dius! Petons
ResponEliminaI tant, és per fer-les diferents!
ResponEliminaI tant, és per fer-les diferents!
ResponElimina