COLOR GROC
El color groc ara te el significat de reivindicar la nostra decisió de voler celebrar la consulta. Donc com que el groc es porta aniré penjant receptes on aquest color hi predomini. Són receptes reivindicatives, ha,ha. Tinc una amiga que ens encoratja a vestir-nos amb algun petit detall de color groc en la nostra indumentària diària. Jo des d'aquí hi aporto el meu petit gra de sorra.
INGREDIENTS:
300 g de cigrons cuits
1/2 porro
1 ceba petita
1 cullerada de cafè de curri
oli i sal
Pelem el porro i tallem la part del dalt pel mig per poder-lo netejar de terra sota un raig d'aigua. Només en farem servir la meitat blanca, la resta la reservem per un altre dia fer un caldo.
Un cop la ceba pelada tallem tant el porro com la mateixa ceba a trossos ben petits.
Posem oli al fons d'una olla i la deixem al foc. Hi aboquem la ceba i el porro i ho sofregim a foc mig-baix fins que s'estovi bé.
Ho condimentem amb una mica de sal i la cullerada de curri i hi afegim els cigrons i aigua fins que just ho cobreixi.
Apugem el foc i ho deixem bullir 5 minuts i l'apaguem.
Passem la sopa pel túrmix fins a obtenir-ne una crema ben fina.
El color groc ara te el significat de reivindicar la nostra decisió de voler celebrar la consulta. Donc com que el groc es porta aniré penjant receptes on aquest color hi predomini. Són receptes reivindicatives, ha,ha. Tinc una amiga que ens encoratja a vestir-nos amb algun petit detall de color groc en la nostra indumentària diària. Jo des d'aquí hi aporto el meu petit gra de sorra.
INGREDIENTS:
300 g de cigrons cuits
1/2 porro
1 ceba petita
1 cullerada de cafè de curri
oli i sal
Pelem el porro i tallem la part del dalt pel mig per poder-lo netejar de terra sota un raig d'aigua. Només en farem servir la meitat blanca, la resta la reservem per un altre dia fer un caldo.
Un cop la ceba pelada tallem tant el porro com la mateixa ceba a trossos ben petits.
Posem oli al fons d'una olla i la deixem al foc. Hi aboquem la ceba i el porro i ho sofregim a foc mig-baix fins que s'estovi bé.
Ho condimentem amb una mica de sal i la cullerada de curri i hi afegim els cigrons i aigua fins que just ho cobreixi.
Apugem el foc i ho deixem bullir 5 minuts i l'apaguem.
Passem la sopa pel túrmix fins a obtenir-ne una crema ben fina.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada