EL CÀLCUL
Vaja! Ja has calculat malament i has posat massa patates a l'olla de bullir la verdura i te n'han quedat unes quantes. Doncs cap problema, això et servirà d'excusa per saltar-te el règim. Pots fer aquestes patates amb botifarra negra. Es diuen enmascarades perquè les olles quan abans es posaven al foc de llenya quedaven totes brutes del cul i si les tocaves de sota quedaves tot negre, tot enmascarat. Aquestes patates s'han embrutat de botifarra negra, mmm quina mala sort!
INGREDIENTS:
2 patates bullides (poden ser restes)
100 g de botifarra negra estreta
oli
Posem les patates bullides en un plat i les aixafem amb una forquilla.
Traiem la pell de la botifarra i la tallem a rodanxes.
Agafem una paella i hi posem una mica d'oli al fons. La deixem al foc i quan l'oli estigui calent hi posem els trossos de botifarra. Amb una forquilla de fusta l'anem aixafant perquè es desfaci.
Afegim les patates a la paella i abaixem el foc. Barregem la botifarra amb le patates i ho aixafem tot junt. Deixem que es torri d'un costat, ho tombem amb un plat com si fos una truita i ho torrem de l'altre costat.
Bon profit i a confesar-se després, pecadors!
Se me hace la boca agua que ricas por dios!!
ResponEliminaUn beso
De vez en cuando hay que pecar, si no no tiene gracia la vida, ha,ha,ha!
EliminaA mi m'agraden molt, les patates emmascarades. Sobretot, si la botifarra negra és de qualitat!
ResponEliminaI tant és veritat, ja que en mengem poques vegades que sigui bona! Un petó
ResponEliminaQuina pinta més bona. Ho he de fer a casa. Segur que serà un èxit!
ResponElimina