diumenge, 17 de febrer del 2013

fondue de xocolata

NO CAL

No cal, es pot fer igualment encara que no tingueu el recipient de la fondue de xocolata. De fet només es tracta de posar un bol amb xocolata calenta per poder-hi sucar les fruites. Si serviu la xocolata ben calenta en un recipient ben xulo ja n'hi ha prou.






INGREDIENTS:

1 rajola de xocolata per postres nestlé

1 cullerada de mantega (és prescindible)

1/2 got d'aigua

fruites al vostre gust


Busquem un pot petit i un pot gran que ens càpiga a dins el petit per poder desfer la xocolata al bany maria.

Tallem la xocolata a trossos i la posem dins el pot petit amb l'aigua i la mantega. Posem el pot petit a dins el pot gran on ja hi haurem posat aigua, que arribi més o menys fins la meitat del pot de dins.
És un embolic de pots però ja m'enteneu, no ?

Deixem el pot al foc i anem remenant fins que la xocolata ens queda una crema ben homogènia.

Si teniu fondue ho serviu amb el bol de la fondue i l'espelma a sota per anar-la escalfant i si no en el mateix bol.

Disposeu tota la fruita tallada en un plat per poder-la sucar. Hi van molt bé les maduixes, els gerds, el plàtan, les mandarines... però hi podeu posar la fruita que vosaltres us vingui de gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada