AMANIDES TOT L'ANY
Jo sóc partidària de fer amanides tot l'any. És una manera de menjar vegetals crus que no hi hem de renunciar encara que sigui hivern. Si no us vé de gust per sopar perquè és massa freda sempre la podeu fer per dinar un dia que faci solet.
No em direu que no és acolorida aquesta, eh? L'avocat i el tomàquet són una combinació boníssima.
Dedicada a la Sandra que diu que ha provat totes les amanides del bloc.
INGREDIENTS:
2 tomàquets raff o kumatos
6 tomàquets cherry
1 avocat
olives negres d'aragó
olivada (és un paté d'olives negres)
oli
Agafem els tomàquets raff i els tallem a rodanxes. Agafem els tomàquets cherry i els tallem pel mig.
Tallem l'avocat per la meitat, per tot el voltant, deixant l'ós sencer. Claveu el ganivet pla a l'òs i el gireu amb una lleugera pressió per treure l'ós. Un cop el teniu així us ajudeu d'una cullereta per treure tota la polpa de dins. Un cop treta la polpa la talleu a talls primets.
En una tasseta hi posem oli i una cullerada d'olivada, ho remenem bé.
En una plàtera hi posem els tomàquets amb gràcia, l'avocat i les olives a sobre i ho amanim amb l'oli d'olivada. No caldrà que hi poseu gens de sal perquè l'olivada ja és prou salada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada