Menjar fruita per postres fa mandra, reconeixem-ho, s'ha de pelar, vet aquí. Però siguem sincers, si ens la posen ben preparadeta obrim la boca i ens la mengem sense dir ni mu, no em digueu que no.
Aquesta recepta la podeu preparar amb la fruita que tingueu a casa, qualsevol fruita. L'única cosa que heu de tenir en compte és que la fruita si és verda o àcida necessita més sucre que una que sigui més dolceta.
Recepta treta del programa meravellòs del cuiner Jamie Oliver, que per cert si no l'heu pogut veure a la tele ara ha tret un llibre amb les seves receptes "Las comidas en 30 minutos de Jamie".
Recepta treta del programa meravellòs del cuiner Jamie Oliver, que per cert si no l'heu pogut veure a la tele ara ha tret un llibre amb les seves receptes "Las comidas en 30 minutos de Jamie".
INGREDIENTS:
fruita del temps 5 peces
1 iogurt grec
1 taronja
1 copeta de brandy o cognac
1 branca de canyella a trossos
2 cullerades sucre roig (si són àcides una mica més)
Pelem i tallem totes les fruites a trossos grans.
Les posem en una plàtera de forn i a sobre hi posem el sucre, el brandy i la canyella.
Pelem la taronja de manera que traiem només la part de la pell de color taronja , no la part blanca i anem tirant els trossos de pell dins de la plàtera. Tallem la taronja pel mig i exprimim el suc per sobre les fruites.
Posem la plàtera al forn, més aviat a la part de baix i la deixem a 200 º uns 15 minuts. La traieu quan veieu que ja està tova i rustideta.
La servim en una copa amb el fons de iogurt grec i a sobre la fruita.
Si en fem quantitat la podem guardar a la nevera per berenar un altre dia.
Aquesta recep. de fruita fa mol bona pinta la probare aquest cap de setmana.
ResponEliminaBoníssima i molt sana. Així no fa mandra menjar fruita!!! Ja m'explicaràs.
ResponElimina