MMMMMMMMMMM!
Ah, que ja teniu la samfaina feta? Doncs ja podeu fer aquesta recepta. Només us puc dir: Mmmmmm!
Ja ho veureu!
INGREDIENTS:
150 g espaguetis (per dues persones)
samfaina (un plat fondo ben ple)
2 cullerades soperes de conyac
pebre negre
1 cullerada gran de mantega
formatge parmesà ratllat al gust
Agafem una olla i la posem al foc amb aigua abundant i sal. Quan bulli hi tirem els espaguetis i els bullim el temps que indica l'envàs.
Posem la samfaina en una paella i l'escalfem bé. Quan estigui ben calenta li posem dues culleres de conyac i pebre. Deixem que es reduiexi, deixant el gustet i ho traiem del foc.
Passem tota la salsa pel túrmix.
Escorrem bé els espaguetis, després d'haver posat aigua freda per tallar la cocció a l'olla. Un cop ben escorreguts els posem en una plàtera amb unes boletes de mantega al fons i n'hi posem un parell més per sobre perquè es desfacin amb l'escalfor.
Remenem bé els espaguetis perquè es reparteixi la mantega i ja hi podem posar la salsa per sobre i repartir-la bé.
Es poden servir acompanyats de parmesà ratllat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada