divendres, 26 d’agost del 2011

espaguetis amb salsa de samfaina

MMMMMMMMMMM!

Ah, que ja teniu la samfaina feta? Doncs ja podeu fer aquesta recepta. Només us puc dir: Mmmmmm!
Ja ho veureu!






INGREDIENTS:

150 g espaguetis (per dues persones)

samfaina (un plat fondo ben ple)

2 cullerades soperes de conyac

pebre negre

1 cullerada gran de mantega

formatge parmesà ratllat al gust 


Agafem una olla i la posem al foc amb aigua abundant i sal. Quan bulli hi tirem els espaguetis i els bullim el temps que indica l'envàs.

Posem la samfaina en una paella i l'escalfem bé. Quan estigui ben calenta li posem dues culleres de conyac i pebre. Deixem que es reduiexi, deixant el gustet i ho traiem del foc.

Passem tota la salsa pel túrmix.

Escorrem bé els espaguetis, després d'haver posat aigua freda per tallar la cocció a l'olla. Un cop ben escorreguts els posem en una plàtera amb unes boletes de mantega al fons i n'hi posem un parell més per sobre perquè es desfacin amb l'escalfor.

Remenem bé els espaguetis perquè es reparteixi la mantega i ja hi podem posar la salsa per sobre i repartir-la bé.

Es poden servir acompanyats de parmesà ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada