ESMORZAR AMB ENERGIA
Mireu què us proposo per esmorzar. La combinació us pot semblar estranya però no digueu res fins que no ho tasteu. Boníssim, de veritat i la recepta no és meva, me la va suggerir la meva filla després de provar-la ella a casa seva. La veritat és que porta de tot, els alvocats tenen un efecte saciant que us durarà fins que torneu a menjar ja ho veureu. Si voleu, per avançar feina, podeu tenir un tuper amb els raves tallats la nit abans. Preparar-ho és un moment. Recordeu que de coriandre fresc en podeu tenir sempre al congelador. Compreu l'herba fresca i la poseu de seguida en una bossa ben tancada hermèticament al congelador i en tindreu per fer servir durant molt de temps i no se us passarà com si ho poseu a la nevera. D'aquesta manera amortitzem la compra de les herbes i no se'ns fan malbé. Us animeu? Voleu saber on més podreu utilisar el coriandre? Doncs mireu: calamars a la planxa a la llimona, guacamole, llenties estil hindú, cebiche de rap, o pollastre amb salsa de cacauets. I ben aviat us en penjaré d'altres: corona d'arròs amb carn o marisc oriental, bon profit!
INGREDIENTS: (4 llesques petites)
4 raves
1 alvocat
1 gra d'all
coriandre fresc en fulles
oli
sal i pebre
Torrem una mica les llesques de pa. Tallem pel mig el gra d'all i l'untem al pa lleugerament si no volem que el pa tingui massa gust d'all.
Per sobre l'amanim amb un rajolí d'oli i hi repartim l'alvocat pelat i tallat a llunes i els raves tallats a talls prims.
Hi posem pel damunt el coriandre tallat ben petit i espolsem per damunt una mica de sal maldon, si en tenim, i una mica de pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada