dissabte, 27 de desembre del 2014

escuma de pera amb gelat

POSTRES

Volem postres després d'aquests àpats? Estem farts de torrons? Fa uns anys ja us proposava la fruita com alternativa o complement als torrons. Us recomanava sobretot la barreja de papaia i pinya que son les fruites més digestives. Si les talleu com a carpaccio ben primes i les alterneu en una plàtera us quedarà ben vistós i a més us ajudarà a la digestió. Però avui us proposo una altra cosa. Fer una escuma lleugera.








INGREDIENTS:

2 peres ercolines o llimoneres

2 cullerades de gelat de nata

2 nabius o gerds



Utilitzarem peres ercolines o llimoneres que son més gustoses, tenen aquest punt d'àcid. Si no en trobem ho podem fer amb pera blanquilla que estigui sucosa i posar-hi unes gotes de llimona.

Pelem les peres i traiem els pinyols. Les posem en una batedora de got que ens les trituri del tot i ens faci com una escuma.

La servim en una copa amb una cullerada de gelat de nata i un nabiu o un gerd damunt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada