dissabte, 12 de juliol del 2014

torrades amb escalivada i anxoves

IDEAL POCA FEINA

Enlloc de penjar un cartell d'"Ideal parelles", que és el que posen als pisos, jo us poso el cartell d'"Ideal poca feina" que és el que convé a l'estiu, no? Trobo que l'escalivada ja feta és tot un descobriment. La comprem envasada al buit i la guardem a la nevera on es conserva setmanes. Hem de fer una bona investigació fins a trobar la marca o el lloc on la trobem més bona. Ens pot servir com acompanyament de qualsevol carn però també la podem utilitzar per preparar d'altres plats com aquestes torrades d'avui. Proveu d'altres plats amb escalivada envasada: amanida de mongetes seques o coca de verdures.






INGREDIENTS:

1 llauna de tonyina

1 pot d'anxoves

1 paquet d'escalivada

1 barra de pa

olives negres d'Aragó

oli



Tallem les llesques de pa al biaix i les torrem.

Amanim les llesques amb una mica d'oli i hi posem l'escalivada a trossos per sobre.

Posem a sobre d'una llesca tonyina i a sobre de l'altre anxova. Ho amanim amb un rajolí d'oli més i ho guarnim amb una oliva.

Fem tantes llesques com us vulgueu menjar. Amb un paquet d'escalivada en tindreu per fer 8 llesques d'una barra de quart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada