BROTS VERDS
I no em refereixo als de l'economia que fa anys que deien que es veien i encara no han sortit! Em refereixo a brots tendres de plantes, tipo alfals, ceba tendre, xicoria... Són molt gustosos i molt adequats per les amanides o fins i tot per a plats greixosos com paté, etc.
Són molt nutritius, l'únic problema que tenen és que es passen ràpidament. Però ja ho sabeu, quan en compreu els traieu profit tot el que pogueu.
Aquesta amanida és també amb fruites que ja sabeu que m'agrada molt posar-ne.
INGREDIENTS:
enciam francés o brots tendres
2 prunes madures
6 nous
brots d'alfals
vinagre de módena
1 cullerada de postres de mel
oli i sal
Rentem bé l'enciam i l'escorrem. Tantes fulles com per a fer un parell de plats.
Pelem les prunes i les tallem en tres trossos al voltant del pinyol.
Repartim l'enciam al plat i les prunes al voltat. Per sobre hi posem l'alfals i tres nous tallades a trossos.
Fem una vinagreta amb una tasseta d'oli de girasol, una mica de sal, una cullerada de mel, un rajolí de vinagre de módena i les tres nous tot ben triturat.
Amanim amb aquesta salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada