QUIN GRAN INVENT
Trobo que les quiches són un gran invent. Tan ens poden servir per fer un picnic, com per a un primer plat, per a un sopar lleuger... I se'n poden fer de molts tipus, tants com imaginació tingueu.
Proveu aquestes altres quiches: quiche de bolets o quiche de carbassó .
INGREDIENTS:
1 paquet de pasta brisa
1 gra d'all
1 ceba petita
1/2 bròquil
1 brick de crema de llet
3 ous
100 grs de fromatge brie
1 grapat petit de pinyons
2 cullerades de formatge parmesà ratllat
oli, sal, pebre negre i nou moscada
Engegar el forn i posar la pasta brisa tapada i punxada 10 minuts al forn a 150º.
Triem el bròquil, tallant els ramets d'una mida no gaire gran. Posem una cassola al foc amb aigua al fons, i la cistella de vapor a sobre. Posem aigua fins que toqui el fons de la cistella. Posem els ramets a dins i tapem amb una tapadora que encaixi perfectament. Fem el bròquil al vapor i el deixem al foc fins que el punxem tou. De set a deu minuts i ja estarà fet.
En una paella fregim la ceba ben tallada a trossos molt petits i al final hi posem l'all trinxat. Si teniu el trinxador d'alls us anirà molt bé.
Quan traiem la quiche del forn hi posem l'oli amb la ceba i l'all per sobre. Hi posem el formatge brie tallat a trossos, si no us agrada trobar el gust de la pell la hi podeu treure.
Passem pel turmix els 3 ous junt amb la crema de llet, una mica de sal i pebre i la nou moscada.
Posem a dins la quiche el bròquil ben repartit i per sobre la barreja dels ous.
Espolsem el fromatge parmesà per sobre i els pinyons.
Ho posem al forn a 150º de 15 a 20 minuts. Fins que veieu que està torrat i si punxeu no surt humit.
ah, doncs mira! Ho provarem. Amb bròquil no n'he fet mai, de quiche! Gràcies per compartir-ho!
ResponEliminaI tant , s'ha de provar tot. Petons Marina
ResponEliminaHola Mami
ResponEliminajo tampoc l'he fet mai de bròquil i precisament ara en tinc a la nevera. És una gran idea, com moltes de les que expliques al blog. Abraçades,
Hola Laura cuinera a estones, ja , ja ,ja . Tots som cuiners a estones, no? Doncs ja m'ho explicaràs. Moltes grpacies pels teus comentaris. No sabeu com m'encoratja quan m'escriviu coses maques. Un petó molt gran
ResponElimina