diumenge, 31 de març del 2013

amanida de rúcula i pera amb parmesà

HERBES DE CONILL

La meva mare diu que això de la rúcula, per molt que estigui de moda, en la seva época en deien herbes de conill. És veritat que els nostres avis feien les amanides amb enciam i escarola i para de comptar. Però ara, tenim una varietat de fulles per amanir que és increíble. Des dels espinacs tendres als crèixens passant pels enciams arrissats, les xicories... De tots colors i gustos. No ens podem avorrir.  Proveu : amanda de crèixens i taronja , amanida d'espinacsamanida tèbia de bolets .






INGREDIENTS:

rúcula  ( 1 plàtera plena)

1 pera

formatge parmesà al gust

oli i pebre


Posem en una plàtera la rúcula ben neta i sobretot ben seca, podeu treure tota la humitat amb paper de cuina absorbent. Amanim la rúcula amb oli i la remenem que quedi ben amanida.

Pelem una pera i la tallem a talls ben prims i la distribuim per sobre.

Ratllem el parmesà a làmines fines i el posem per sobre de tot. Ho amanim amb un raig d'oli i una mica de pebre negre.

2 comentaris:

  1. Quina amanida tan bona i refrescan !!!
    Chus
    http://bonissim.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Sí que ho és. Tens un munt de receptes dolces al teu bloc. Felicitats!

    ResponElimina