UN SOL PLAT
Es podria convertir en un plat únic per sopar. És una amanida original i diferent ben complerta.
Necessitareu tenir alguns ingredients a casa, però com sempre es poden substituir per d'altres, sigueu originals , això només és una idea.
INGREDIENTS:
un plat d'enciam tallat a trossos
1 poma
avellanes torrades
1 sobre de salmó fumat
4 cullerades petites ben plenes de philadelfia natural
herbes anissades tipus anet, alfàbrega fresca, estragó ...
salsa de iogurt :
Netegem bé les fulles d'enciam i les assequem acuradament, bé amb una centrifugadora o bé amb paper de cuina o un drap. Les tallem a trossos petits.
En un bol posem l'enciam, la poma pelada i tallada a quadrats petits i un tall de salmó tallat a trossos petits.
Agafem quatre cullerades de philadelphia i les barregem amb una mica d'anet o herbes que tingueu ben trinxat.
Estirem els talls de salmó d'un en un en un plat. Quan en tinguem un estirat li posem una cullerada del formatge philadelphia al mig i anem embolicant el salmó, ens ha de quedar com un paquet. En podem fer dos farcellls per cap.
Posem la salsa de iogurt al bol de l'enciam i ho barregem bé. Per sobre hi posem les avellanes torrades i els farcellets de salmó.
Hola, Núria! Què tal? Ahir vaig fer aquesta amanida per sopar i és molt bona i molt fàcil!! No la vaig fer amb salsa de iogurt sinó amb vinagreta, per anar més ràpid, o sigui que ara queda pendent tastar-la amb la salsa!
ResponEliminaFelicitats pel bloc! Espero que m'animi a fer més receptes, perquè normalment només les llegeixo i no passo a la part important, que és fer-les!
Una abraçada!
Anna
Hola Anna, i tant que has de provar de fer-les! N'hi ha que els ingredients ja et criden a fer-les perquè t'agraden molt, comença per aquestes i mica en mica t'aniràs animant. No hi ha res com menjar sa i bó a casa. Petons guapa!
ResponElimina