dimarts, 10 d’abril del 2012

costelles de xai amb pastanagues estofades

EL XAI A LA PLANXA

No ens compliquem la vida, com millor es mengen les costelletes i millor estan és a la brasa, però a casa, com que no tenim brasa, les podem fer a la planxa. Com que som a casa i no podem fer patates al caliu o carxofes a la brasa hi farem un altre acompanyament. Es tracte d'un menjar molt ràpid i senzill.






INGREDIENTS:

1 ceba tendra

4 pastanagues

1 fulla de llorer

mantega

estragó, anet, alfàbrega o qualsevol herba que tingui una aroma anissada

oli, sal i sucre


Pelem la pastanaga i la tallem a discos ben prims. Pelem la ceba i la tallem a quadrats petits.

Ho posem tot en cru tapat sobretot a foc baix i en 15 minuts la pastanaga estarà cuita.

Quan tingueu la pastanaga estofada feu les costelles a la planxa amb una mica de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada