No ens enganyem, la fruita que porta uns dies a la fruitera, diguem-ho així , dies sense especificar quantitat, total que aquesta fruita ja no la vol ningú. A menys que tingueu a casa aquella àvia sacrificada que digui "Dona'm aquesta poma que està una mica tocada, ja me la menjaré jo". Doncs aquesta és una manera d'aprofitar-la. Està clar que si ja està a la UVI serà insalvable, és només per quan està una mica fotuda que la podem fer així o quan ja veus que ningú no se la menjarà.
INGREDIENTS:
2 pomes golden
1 branca de canyella
2 cullerades de postre de mantega
2 cullerades de postre de sucre
2 cullerades de postre de cognac
Clavem el ganivet cap a dins de la poma per la part de la tija i anem fem talls fent un hexagon fins que ens quedi aquesta tapa solta i la puguem treure.
Dins aquest forat hi posem una cullerada de sucre, una cullerada de cogncac, la de mantega i mitja branca de canyella a sobre. Tanquem amb la tapa i ho posem en una plàtera d'anar al forn.
Ho deixem 10 minuts al forn a 150º i ja les podem treure.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada