NO M'AGRADEN LES ANXOVES
"Si non e vero e ben trovato". M'he inventat el nom d'aquests macarrons, però com que porten anxoves, tomàquets i olives negres trobo que sembla napolità, no? Que consti que a mi les anxoves no m'agraden, però trobo que en aquesta salsa hi queden la mar de bé. No tingueu prejudicis i doneu una oportunitat a les anxoves si és que no us agraden!
INGREDIENTS:
2 plats de macarrons (plens fins la meitat, penseu que cuits ocuparan el doble)
15 tomàquets cherry
4 filets d'anxoves en oli
12 olives negres d'aragó
2 dents d'all
2 tomàquets madurs
oli, sal i orenga
Agafem una olla i la posem al foc amb aigua i sal. Quan bulli hi tirem els macarrons i els fem el temps que indiqui l'envàs.
Mentrestant agafem una paella no gaire gran i li posem oli a tot el fons. Quan l'oli s'hagi escalfat hi posem els grans d'all esclafats amb un cop de mà de morter, perquè desprenguin tot l'aroma a l'oli. Tot seguit hi posem els tomàquets cherry.
Mentres els tomàquets es van fent agafem els dos tomàquets madurs i els ratllem. Quan els tomàquets cherry estiguin una mica tous afegim els filets d'anxoves i després d'un parell de voltes ràpides, amb el foc suau perquè no es cremin, hi posem el tomàquet ratllat i li posem una mica de sal i sucre i orenga força abundant i ho deixem que vagi fent. Quan veien que la salsa s'ha espessit ja estarà feta.
Agafem les olives d'aragó i els treiem el pinyol. No valen altres pots d'olives negres d'aquelles sense ós perquè no tenen gust de res.
Afegim les olives negres a la paella quan ja tanquem el foc.
Escorrem bé els macarrons, penseu que hi queda aigua per dins, i els barregem en una safata amb la salsa que hem preparat.
A mi sí que m'agraden les anxoves, provaré de fer-los! si puc algun dia posaré una recepta de pasta que es fa amb bròquil i també porta anxoves, d'aspecte sembla pasta al pesto, però no ho és ;)
ResponEliminaÉs clar !! M'encantaria que fos un lloc d'intercanvi i per treure idees. Un petó
ResponElimina