A CORRE-CUITA
Que bonic fer un dinar en cinc minuts. Cuinar, passar poc temps a la cuina i que sigui bo és el "Bueno, bonito y barato de la cuina". Trobeu una bona marca de raviolis ja fets, ja siguin italians o d'aquí. Aquí hi ha gent que en fan de boníssims. Un cop teniu el paquet de raviolis a casa cuinar-los no ha de ser difícil. Com que és pasta fresca es couen en un moment. Però i si a més trobem una salsa que podem fer amb el mateix temps que els raviolis es bullen? Si us agrada la pasta "ripiena" o farcida aquí us deixo unes quantes receptes més: ravioli de foie amb melmelada de carbassó o ravioli d'escalivada i formatge de cabra amb cirerols. Ben aviat en posaré algun altra, trobo que donen molt de joc.
INGREDIENTS:
1 paquet de raviolis d'espinacs i mató
2 cullerades soperes de pinyons
4 anxoves
1 cullerada de mantega
pebre negre
Posem una olla amb aigua abundant i sal al foc. Esperem que bulli i quan bulli, hi posem els raviolis i els bullim just el temps que indica l'envàs. Penseu que si els deixeu més és quan s'obren i perden el farciment.
Mentre agafem una paella grossa on hi càpiguen després tots els raviolis i li posem els pinyons. A foc mitjà els anem remenant fins que es van torrant una mica. Hi afegim la cullerada de mantega i els filets d'anxoves a trossos a foc baix. Ho amanim amb una mica de pebre acabat de moldre. Veureu que l'anxova es desfà i es converteix en una salsa.
Escorrem bé els raviolis i els barregem a la paella amb la salsa mirant de no trencar-los.
Un cop al plat hi podem moldre una pél més de pebre negre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada