MADUIXES PER SORPRENDRE EL PERSONAL
Ara comencem a tenir maduixes i són boníssimes. A mi m'agraden de totes maneres, soles, amb suc de taronja, amb nata, amb iogurt, en un pastís, amb amanida...
Avui les farem calentes i en contrast ho acompanyarem amb un gelat de xocolata.
INGREDIENTS:
250 g de maduixes
1 cullerada petita de mantega
2 cullerades petites de sucre morè
mitja llimona
pebre de 5 colors
gelat de xocolata
Agafem les maduixes i les rentem bé. Els traiem la fulla verda i el tallem a rodanxes.
Posem una paella al foc i hi afegim la mantega i les maduixes. Ho amanim amb el sucre i amb un rajolí de suc de llimona perquè les maduixes es desfacin una mica i tot plegat agafi un gust més intens. Hi ratllem el pebre de cinc colors pel damunt. Millor que sigui pebre de 5 colors perquè és més aromàtic.
Servim primer el gelat de xocolata i les maduixes pel voltant.
Quines postres!! un plat original i bo!
ResponElimina