O ARA O MAI
Sabeu que les sardines també tenen temporada? Doncs ara és el temps de les sardines. De fet se'n troben tot l'any, però ara és quan estan més grasses i gustoses, ho hem d'aprofitar. I a més ja sabeu que tenen un preu molt assequible.
El problema de les sardines és l'olor que deixen si les fregim. Proveu-les al forn, no us deixaran cap olor a la casa i son boníssimes. Si voleu una altra manera de disfrutar-les sense patir els problemes de la mala olor per tota la casa, proveu de fer també sardines escabetxades , queden finíssimes i boníssimes.
INGREDIENTS:
250 grs de sardines
1 dent d'all
1 branca de julivert
oli i sal
Engegar el forn perquè s'escalfi.
Posar les sardines ben esbandides en una plàtera d'anar al forn. Posar-hi sal, no sigueu escassos, i all i julivert ben trinxat per sobre. Posar un raig d'oli abundant.
Posar la plàtera al forn a 200º durant 10 minuts, no més. Traieu-les del forn un cop apagat, sino es continuen fent i us quedaran resseques.
Avui dia de la sardina, he mirat el teu bloc per assegurar-me del temps de la cocció i veure si hi havia algun truc. M'han quedat estupendes i la meva parella que odia l'olor de sardina ni s'ha enterat que les cuinava.
ResponSuprimeixAixí són boníssimes. Visca les sardines!
ResponSuprimeixEspectaculars!!! Però el proper cop hi posaré una mica menys d sal...
ResponSuprimeixHa,ha,ha, això és el que passa quan fas al peu de la lletra una recepta. Ara ja ho has provat de fer i ja tens la mida, la propera vegada estaran perfectes! Un petó.
ResponSuprimeixMolt bones!!! sempre les feia seques i per primera vegada m'han quedat perfectes, Gràcies maca.
ResponSuprimeixRoger.
Me n'alegro molt Roger. Un petó!!
ResponSuprimeixGracies!!
ResponSuprimeixA vosaltres sempre pels vostres comentaris, m'encoratgen a seguir!!!
ResponSuprimeixGRACIES HAN QUEDAT BONISSIMAS
ResponSuprimeixGràcies a vosaltres sempre pels vostres comentaris que em donen ànims per seguir!
ResponSuprimeixVaig a provar de fer-les
ResponSuprimeixVan sortir bones?
ResponSuprimeixT'admir, ets una bona cuinera i me don compte que jo també. Dema fare els teus citrons amb bledes, m'agraden de tota manera pero al meu marit un poc brovosos, ja te diré coses.u
ResponSuprimeixHo he fet amb verats petits, he augmentat el temps i han quedat boníssims!!
ResponSuprimeixMmmmmm, els verats son tan bons!!! Ho hauré de provar jo també. M'has donat una bona idea.
ResponSuprimeixA quina alçada? I dalt i baix o baix sol?. Gràcies:-)
ResponSuprimeixbona pregunta, ara les fare
ResponSuprimeix