Per fer plats per picar podeu buscar a l'apartat de pica-pica.
AMANIDES
- Alvocat farcit
- Amanida amb farcells de salmó
- Amanida amb raïm a la francesa
- Amanida de formatge Roquefort
- Amanida de prèssec amb boletes de formatge
- Canalons de cranc
- Cóctel de llagostins
- Dips vegetals
- Empedrat
- Endívies al roquefort
- Escarola amb magrana
- Esqueixada
- Timbal de patates i salmó
- Tomàquet farcit
ARRÒS, ESPELTA I QUINOA
Arròs amb llomàntol
BOLETS
Amanida tèbia de tardor amb escabetx de rovellons
Crema de fredolics o camagrocs
Croquetes de ceps
Patates confitades amb ceps
Patates farcides amb rovellons i carn
Pionono de xampinyons
PASTISSOS SALATS
Crep de carbassó i gambes
Crep de ceps i shitakes
Crep de festival de tomàquets
Farcell de pasta filo de carbassa
Paquets de pasta filo amb formatge de cabra
Pastís d'espinacs
Pastís de bledes
Pastís de crepes
Pastís de pasta filo amb tomàquet
Pastís de tardor de pollastre
Pastís de tomàquet i salmó
Pionono de xampinyons
Ratatouille en coca
Tarta de ceba
Tatin d'escalivada
Tatin de tomàquet
PEIX
Bacallà amb espinacs
Bacallà amb patates i allioli
Bacallà amb pebrot
Brandada de bacallà
Ceviche estil peruà
Coquilles Saint Jacques per aprofitar peix
Curri vermell de llagostins
Filets d'orada farcits
Llamàntol amb dues salses
Llenguado meunière
Lluç amb patates panadera
LLuç amb salsa verda
Lluç farcit
Mandonguilles de lluç i gambes
Milfulles de bacallà i patates
Papillote de llenguado amb herbes
Peix al forn a la musselina d'all
Peix al forn amb llagostins
Peix amb romesco
Rotllets de llenguado al forn
Sarsuela
Sípia amb mandonguilles
Suquet de peix
SOPES
VERDURES
- Rissotto amb escamarlans
- Rissotto amb tomàquets cirerols
- Rissotto de carbassa i ceps
- Rissotto de pèsols
BOLETS
Amanida tèbia de tardor amb escabetx de rovellons
Crema de fredolics o camagrocs
Croquetes de ceps
Patates confitades amb ceps
Patates farcides amb rovellons i carn
Pionono de xampinyons
Tempura de camagrocs
CARN
Canaló cruixent de confit d'ànec
Confit d'ànec al forn
Costellam de porc amb salsa barbacoa
Costellam de xai amb moscatell
Costellam de xai al forn
Filet amb salsa de ceps
Llaminera de porc amb reducció de Pedro Ximenez
Llom a la sal
Mandonguilles amb llet de coco
Magret d'ànec amb salsa de nabius
Pollastre al cava
Pollastre al conyac
Pollastre al forn amb fonoll i verdures
Pollastre amb magrana
Pollastre amb salsa de cacauets
Pollastre farcit
Rellomillo amb salsa de gerds
Rodó de gall dindi amb raïm
Rotllets de porc
Secret ibèric
Tall rodó al forn
Xai a la menta* cuscus amb panses
Xai al forn
Xai paciència
LLEGUM
Cigrons amb bacallà
Cigrons amb gambes
Mongetes amb cloïsses
CARN
Canaló cruixent de confit d'ànec
Confit d'ànec al forn
Costellam de porc amb salsa barbacoa
Costellam de xai amb moscatell
Costellam de xai al forn
Filet amb salsa de ceps
Llaminera de porc amb reducció de Pedro Ximenez
Llom a la sal
Mandonguilles amb llet de coco
Magret d'ànec amb salsa de nabius
Pollastre al cava
Pollastre al conyac
Pollastre al forn amb fonoll i verdures
Pollastre amb magrana
Pollastre amb salsa de cacauets
Pollastre farcit
Rellomillo amb salsa de gerds
Rodó de gall dindi amb raïm
Rotllets de porc
Secret ibèric
Tall rodó al forn
Xai a la menta* cuscus amb panses
Xai al forn
Xai paciència
LLEGUM
Cigrons amb bacallà
Cigrons amb gambes
Mongetes amb cloïsses
Pionono d'espinacs
Quiche de carbassó
Quiche de porros
Tartiflette
Volcà de verdures mallorquí
PASTA
Quiche de carbassó
Quiche de porros
Tartiflette
Volcà de verdures mallorquí
PASTA
PASTISSOS SALATS
Crep de carbassó i gambes
Crep de ceps i shitakes
Crep de festival de tomàquets
Farcell de pasta filo de carbassa
Paquets de pasta filo amb formatge de cabra
Pastís d'espinacs
Pastís de bledes
Pastís de crepes
Pastís de pasta filo amb tomàquet
Pastís de tardor de pollastre
Pastís de tomàquet i salmó
Pionono de xampinyons
Ratatouille en coca
Tarta de ceba
Tatin d'escalivada
Tatin de tomàquet
PEIX
Bacallà amb espinacs
Bacallà amb patates i allioli
Bacallà amb pebrot
Brandada de bacallà
Ceviche estil peruà
Coquilles Saint Jacques per aprofitar peix
Curri vermell de llagostins
Filets d'orada farcits
Llamàntol amb dues salses
Llenguado meunière
Lluç amb patates panadera
LLuç amb salsa verda
Lluç farcit
Mandonguilles de lluç i gambes
Milfulles de bacallà i patates
Papillote de llenguado amb herbes
Peix al forn a la musselina d'all
Peix al forn amb llagostins
Peix amb romesco
Rotllets de llenguado al forn
Sarsuela
Sípia amb mandonguilles
Suquet de peix
SOPES
- Crema d'espàrrecs
- Crema de musclos
- Crema de pastanaga i carbassa
- Crema de pèsols
- Crema de poma al curri
- Crema de xampinyons
- Sopa blanca (de peix)
- Sopa de ceba gratinada
- Sopa de meló
- Sopa de peix amb fonoll
- Sopa de tomàquet
- Vichysoise
VERDURES
Braç de gitano de patata
Escalivada expréss
Espàrrecs amb salsa de parmesà
Farcellets amb trinxat de col
Flam de carbassa amb salsa gorgonzola
Flam de pastanaga i coliflor
Flam de verdures
Gratinat d'albergínia i patates
Pastís de carxofes
Patates al forn amb pesto
Patates gratinades amb bacó
Tatin d'escalivada
Tempura
Vano d'albergínia
Verdures a la grega
Verdures al curri
Volcà de verdures mallorquí
Escalivada expréss
Espàrrecs amb salsa de parmesà
Farcellets amb trinxat de col
Flam de carbassa amb salsa gorgonzola
Flam de pastanaga i coliflor
Flam de verdures
Gratinat d'albergínia i patates
Pastís de carxofes
Patates al forn amb pesto
Patates gratinades amb bacó
Tatin d'escalivada
Tempura
Vano d'albergínia
Verdures a la grega
Verdures al curri
Volcà de verdures mallorquí
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada