- Albergínia oriental
- Amanida amb albergínia escalivada
- Amanida russa
- Barquetes per picar
- Bunyols de bacallà
- Calamars a la romana
- Carpaccio de carbassó
- Carpaccio de gambes
- Carpaccio de salmó
- Carxofes confitades
- Cassola de closques
- Cebiche de rap
- Croquetes
- Croquetes d'espinacs
- Croquetes de botifarra negra
- Croquetes de camembert
- Entrepà de picnic
- Farcellets d'albergínia
- Guacamole
- Humus
- Humus d'alvocat
- Llagostins cruixents amb salsa de curri
- Llesca de cranc
- Llibrets de carbassó
- Musclos a la croata
- Musclos al vapor
Ous farcits amb crema de pèsols
Pa de pessic de formatge de cabra
Pastanagues especiades
Pastís de tonyina
Pa de pessic de formatge de cabra
Pastanagues especiades
Pastís de tonyina
- Paté de carbassó
- Pebrots amb olives
- Pebrots del piquillo farcits
- Pica pica d'estiu
- Pica pica de luxe
- Pica pica per quedar bé
- Pop a la gallega
- Rap a la romana
- Rotllets de pit de pollastre
- Sardines escabetxades
- Seitons en vinagre
- Tallarines de carbassó i pastanaga al pesto
- Tartar de salmó a la japonesa
- Tartar de tonyina
- Tempura de camagrocs
- Torrades amb escalivada i anxoves
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada