diumenge, 16 d’octubre del 2011

entrepà de llom

APROFITEM EL GUACAMOLE

Els entrepans han de ser imaginatius i crec que hauria de ser cuina d'aprofitament.
Si hem fet guacamole, ara que ja teniu la recepta, i ens n'ha sobrat una mica podem fer un entrepà fantàstic per sopar o un tuper per portar a la feina...sense tuper! aquesta vegada. Aquest entrepà pot ser un plat únic perquè te de tot, és molt complet. Sobretot vigileu amb el pa, és la part més important d'un entrepà. Que sigui bó, que sigui tendre i podeu anar variant d'especialitats si voleu.
Per cert hi ha supers que tenen el guacamole ja fet. Jo ne l'he tastat mai, no se com deu ser. Crec que no porta daus de tomàquet, però en tot cas els hi podeu afegir.







INGREDIENTS:

3 cullerades de guacamole

1 panet rodó o un tros de baguette que sigui bó

2 talls de llomillo

1/2 llauna de blat de moro


Fem els talls de llomillo a la planxa amb una mica de sal i al mateix moment torrem una mica el panet obert en la mateixa planxa, perquè agafi gustet.

Per muntar l'entrepà posem a la part de baix del panet les cullerades de guacamole, a sobre els talls de llom i al damunt el blat de moro ben escorregut. Bon profit!!

2 comentaris: