dijous, 26 de setembre del 2013

espaguetis amb all i julivert

ARRIBEM DE LA PLATJA

Trobo que encara ens fa calor i aquest any encara puc parlar d'anar a la platja, no?
Què fem, hem anat a la platja i no tenim res per dinar! Tampoc tenim ganes de fer res. Doncs no passa res, una pasta està feta en un moment. Teniu hamburgueses, bistec, calamars a la romana , croquetes o alguna porqueria congelada que es fa ràpid? Doncs ja teniu el menú.
De primer aquests fantàstics espaguetis que es fan mentre bull la pasta i de segon el que tingueu, com si voleu comprar un pollastre a l'ast de tornada a casa.
Els ingredients són molt corrents, sempre s'han de tenir almenys dues llaunes de tomàquet al rebost i si us acostumeu també heu de preveure tenir un paquet d'all i julivert ja trinxat al congelador. Si el teniu fresc molt millor, no cal dir-ho. Hi ha unes terrines d'all i julivert trinxat que ho podeu comprar fresc i congelar-ho per tenir sempre una picada d'all i julivert a mà. Proveu d'altres espaguetis ràpids: espaguetis al pesto  o pasta a la llimona .






INGREDIENTS:

175 g d'espaguetis

1 llauna de tomàquet

2 grans d'all

1 ramet de julivert

sal


Posar l'olla al foc amb aigua abundant i sal. Quan l'aigua bulli posar la pasta i fer-la el temps que indiqui l'envàs.

Mentres pelem els grans d'all i els aixafem en un morter junt amb el julivert. Si no teniu morter ho podeu picar tot plegat molt petit amb un ganivet, fent moltes passades fins deixar-ho ben picat.

Posem una paella al foc i quan estigui l'oli calent afegim l'all i julivert i tot seguit el tomàquet. Si no ho fem depressa l'all i julivert es cremaran.

Posem una mica de sal a la salsa i l'apaguem quan veiem que ja ha canviat de color, o quan veiem que l'oli sura per sobre la salsa.

Escorrem bé la pasta i la servim amb la salsa per sobre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada