dijous, 5 de setembre del 2013

conill a la planxa

OPERACIÓ POST BIKINI

Molta operació bikini, operació bikini però el vertader perill vé quan tornes de vacances, que t'has  relaxat, has menjat fora de casa, fora de les teves rutines i tornes amb un parell de quilos més, o no? Doncs jo reivindico la operació post bikini. O sigui que tornem a fer bondat, als plats lleugers, però no per això ens hem d'avorrir. Aquest conill a la planxa té un plus, està marinat i això li dóna un gustet especial.
El podem acompanyar de diferents verdures, pasta o arròs i ens constituirà un plat ja complert. Per exemple acompanyat de: quinoa o cuscús amb verdures , arròs amb fruits secsfaves i pèsols estofats , wok de col , tallarines de carbassó i pastanaga al pesto,  escalivada expréss . Acompanyaments per tots els gustos i totes les calories.







INGREDIENTS:

1/2 conill tallat a quartos

un got de vi negre

1 fulla de llorer

1 gra d'all

sal i oli


Deixem el conill ja salat en un plat fondo que cobreixi tot el conill amb el got de vi, el llorer, un raig d'oli i la dent d'all xafada amb un cop. El deixem marinar uns 20 minuts.

Mentres espereu us podeu preparar l'acompanyament que heu triat.

Passat aquest temps el posem  a la planxa sense necessitat d'oli amb la planxa ben calenta. Abaixem a foc mig i ho deixem de 7 a 10 minuts per cada costat. Ho volem veure torradet, però no sec.

El servim acompanyat del que vulgueu.




3 comentaris:

  1. hola. gràcies per la recepta. només una cosa: els alls no tenen dents!!!!. es diu un gra d'all

    ResponElimina
  2. Ha,ha,ha!!! Moltes gràcies, tens molta raó. Gràcies pel teu comentari, ho corregiré.

    ResponElimina