diumenge, 2 de desembre del 2012

espaguetis "pesto e pomodoro"

PASTA, EL RECURS FÀCIL

És ben bé que la pasta ens vé de gust a tothora i resolt un dinar o un sopar. Com sempre es tracta de variar, per no avorrir-nos. Els espaguetis al pesto és una recepta de pasta fàcil i ràpida. Jo us aconsello fer el pesto segons com trobareu a la recepta espaguetis al pesto. Per fer pesto a casa només necessiteu tenir sempre alfàbrega fresca. La podeu tenir en un test al balcó, però a l'hivern això és impossible. Així que us aconsello que en compreu de fresca i la congeleu dins una bossa de plàstic. Mai no serà com si fos fresca però us soluciona la papereta. Als supers també trobareu salses pesto ja preparades ara. Avui li farem una variació a aquest pesto, li posarem una mica de salsa de tomàquet. La combinació queda boníssima, proveu-ho!








INGREDIENTS:

175 g d'espaguetis  (menys de mig paquet de mig quilo, perquè tingueu una guia)

salsa pesto

1 llauna de tomàquet triturat

sal i sucre


Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal. Quan bulli hi tirem la pasta i la deixem coure el temps que indiqui l'envàs.

Mentre posem una paella al foc amb un rajolí d'oli. Penseu a tenir una paella per fer salsa de tomàquet. Normalment on s'ha fet salsa de tomàquet es solen enganxar les truites. Posem la llauna de tomàquet a foc mig amb una mica de sal i sucre. Tapem la paella perquè no esquitxi.

Quan la pasta està cuita li posem un raig d'aigua freda per tallar la cocció i l'escorrem bé. La posem en una plàtera i hi posem per sobre la salsa pesto.

Deixem la salsa de tomàquet en un salsera perquè cadascú se n'hi posi al seu gust. També hi podem posar una mica més de parmesà ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada