dijous, 27 de desembre del 2012

sandvitx de galetes

POSTRES AMB QUALSEVOL COSA

De vegades pensem que els postres han de ser elaborats i requereixen temps, però com tot a la cuina només volen imaginació. Hi ha un ingredient que salva la vida en el tema postres i a més també es pot fer servir per la cuina salada, és el mascarpone. És com si fos una nata montada, no porta sucre i s'aguanta encara més temps que la nata. L'únic inconvenient és que és més espés que la nata, però això es pot arreglar afegint una mica de crema de llet. Us aconsello tenir-ne a la nevera, n'hi treureu profit.




Confio que sereu més pulits que jo!



 INGREDIENTS:


8 galetes bones ( Jules Destroper, per mi les millors, de gingebre... han de ser molt primes però)

1/2 tarrina de mascarpone

3 cullerades de postre de sucre glass

la ratlladura de la pell d'una taronja ratllada ben petita


En un bol hi posem el mascarpone, el sucre la ratlladura de taronja i ho remenem tot bé. Veureu que el mascarpone agafa un color taronja clar.

Agafem una galeta i amb molt de compte hi posem una cullerada de mascarpone i la repartim per tot arreu, és com si hi posessim argamasa en una totxana, posem l'altra galeta a sobre i mirem que no sobresurti el mascarpone per le vores. Ens ha de quedar una capa gruixuda de mascarpone com veieu a la fotografia. Fem dos sandvitxos per persona.

Quan els tinguem fets els deixem a la nevera mitja hora. Les galetes perden el punt cruixent i es tornem com un pa de pessic. Fàcil i boníssim.

2 comentaris:

  1. Aquestes galetes les vaig probar l'altre dia en una festa fetes diferent, estaven bonísimes i vaig demanar la recepta, em va dir la cuinera que hi escampava una mica de llet condensada per sobre, hi col.locava uns quants pinyonets i les gratinava un pèl al forn, van ser tot un èxit, van volar...pasat festes les probaré de fer, que ara el pancreas ja té suficient feina amb els turrons, jejeje!!! Petons!!!

    ResponElimina
  2. Hola Kari, tots ens hem de recuperar després d'aquestes festes. Prova-les quan tu vulguis, ja veuràs com no són molt pesades. Petons!!

    ResponElimina