diumenge, 15 de juliol del 2012

alvocat farcit

DESTERRATS I OBLIDATS

Hi ha productes que els trobem avorrits, o de vegades no sabem com menjar-los i acabem per no comprar-ne. Però si voleu menjar variat heu de començar per omplir el cistell de coses variades. No compreu cada setmana el mateix sinó la monotonia s'apoderarà de la vostra taula.
L'avocat és un d'aquests productes: "A mi no em diu res", "Jo no en poso a l'amanida perquè al meu company no li agrada","És que no se com fer-lo", excuses!!
Avui us proposo una amanida original i vistosa amb alvocat que també podeu fer servir per farciment d'un entrepà d'estiu. Presentada amb la mateixa pell dels avocats queda perfecte com un primer plat de diumenge.
I un altre dia farem una sopa freda d'avocat, feu-m'hi pensar!!







INGREDIENTS:

1 alvocat

unes fulles d'enciam ( del que sigui, no importa)

6 barretes de cranc de les grans o 8 de les petites

salsa rosa:

vegeu la recepta del cóctel de llagostins


Partim l'alvocat pel mig. Clavem el ganivet al pinyol, per la part llarga del ganivet. Fem un petit moviment per treure el pinyol. Ajudats d'una cullera de sopa anem traiem tot l'alvocat i deixem la pell sencera com una barca.

Tallem l'alvocat a trossos petits. Rentem bé les fulles d'enciam, les assequem del tot, que no hi quedi gens d'aigua i les tallem a trossos petits.

Tallem el cranc a rodanxes.

Fem  la salsa rosa com us indica a la recepta del cóctel de llagostins.

En un bol barregem tots els ingredients amb 3 cullerades de salsa rosa. Si veieu que queda escassa poseu-ne una mica més.

Farcim les pells de l'alvocat amb aquesta barreja.

Si us ho voleu menjar amb un entrepà farciu el pà amb la barreja.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada