divendres, 20 de juliol del 2012

costella de porc al curri


CARNS A LA PLANXA AMB ESTIL

A l'estiu volem anar depressa i no encendre gaire el foc. És un moment perfecte per fer carns a la planxa. Però no renunciem a fer-les gustoses o acompanyar-les amb gràcia.
Aquestes costelles de porc us encantaran. Ja veureu que hi podeu posar la vostra imaginació i provar diferents amaniments.





INGREDIENTS:

2 barnilles senceres de costelles de porc

2 patates

2 alls grans

oli

sal, pebre i curri


Poseu una olla al foc mig plena amb aigua i sal, just que cobreixi les patates.

Peleu les patates i talleu-les a quadrats petits. Quan l'aigua bulli les poseu a dins. Vigileu de treure-les quan es punxin fàcilment amb una forquilla amb uns deu minuts aproximadament ja estaran.

Agafem una fusta de tallar i hi posem a sobre una mica de sal i pebre, una cullerada generosa de curri i un all picat ben petit, si teniu un trinxador d'alls us anirà perfecte. Hi poseu un raig d'oli i remeneu tots els ingredients.

Refregueu ara per la fusta les barnilles de costelles de porc per tots els costats.

Posem una planxa al foc i quan estigui ben calenta hi posem les costelles. No cal posar-hi olli perquè les costelles ja en porten. Abaixem el foc i les anem rostint d'un costat i l'altre, pels quatre costats.

Mentres colem bé les patates que no tinguin gens d'aigua i les posem en una paella amb l'altre all ben trinxat i una mica de pebre. Les anem saltejant a la paella amb el foc mig perquè es vagin torrant. Aconseguirem un efecte de patates al forn però fetes més ràpid.

Servim les costelles acompanyades de les patates.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada