divendres, 6 de maig del 2016

pasta amb pèsols

RAPIDESA

La pasta ens permet preparar un primer plat força saciant en molt poc temps. Es pot dir que amb el temps que posem l'olla al foc per bullir la pasta i la bullim, podem preparar la salsa que l'acompanyarà. O sigui que en total no ens pren més de 20 minuts preparar un bon plat de pasta. Voleu altres idees per preparar un plat de pasta ràpid? Doncs mireu aquestes receptes: espaguetis amb porros i pernil, espaguetis amb pesto d'anxoves, espaguetis amb salsa de xampinyons, espaguetis picants, macarrons amb bledes, macarrons amb camagrocs, macarrons a la napolitana, papardelle amb tomàquet i alfàbrega, pasta amb carbassó al rocafort, pasta amb salsa de tomàquet i sobrassada, pasta a la llimona ... i moltes altres que trobareu al bloc. Trieu i remeneu!








INGREDIENTS:

150 g de pasta

100 g de pèsols

1 cullerada de mantega

1 tall de pernil

sàlvia i pebre

Per la salsa:

1 got de llet

50 g de formatge a daus de dos colors per l'amanida (tipus holandés)




Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal. Quan bulli hi posem la pasta i la fem el temps que indiqui l'envàs.

Mentre posem un pot petit al foc amb aigua i esperem que bulli. Hi afegim els pèsols, una mica de sal i una mica de sucre. Els deixem bullir 5 minuts.

En un altre pot escalfem la llet i hi posem a dins el formatge a daus. Anem remenant fins que el formatge es fon i se'ns fa una salsa espessa.

En una paella hi posem la mantega foc baix amb una mica de sàlvia i hi afegim el pernil a trossos. Un cop els pèsols s'han bullit els incorporem a la paella i hi posem també la pasta ben escorreguda.

Ho reguem tot amb la salsa, hi donem un parell de tombs i apaguem el foc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada