dimecres, 10 d’agost del 2011

hamburguesa Mcnuria

Que vol dir això d'haver d'anar a un lloc especial per menjar-te una hamburguesa? Però si com les fetes a casa no hi ha res!
Hem de tenir en compte unes quantes coses però. L'hamburguesa ha de ser de carnisseria, de les fetes al moment i amanides com a tu t'agraden, hi pots posar herbes, ceba, alli julivert, sésam, en fi, totes les combinacions possibles. Jo vaig a la meva parada del mercat que me les fan al meu gust i boníssimes.
Normalment les envasades són més primes, tenen més greix, són una altra cosa.
També s'ha de tenir en compte el pa. El podeu voler tipus de motlle, però a mi no m'agrada perquè es desfà molt. Trobo que el millor son els panets de viena rodons o els que son més tous que de viena. Busqueu una mica el forn que més us agradin els panets i els podeu tenir congelats oberts pel mig esperant l'ocasió.
Aquesta recepta li dedico a l'Eva que vol que iniciem un apartat d'entrepans complerts. Doncs ja n'anirem posant.






INGREDIENTS:

2 panets rodons

4 rodanxes de tomàquet 

2 fulles d'enciam

1 llauna de ceba fregida (al Mercadona en venen i així no l'heu ni de fer)

2 talls prims de formatge

Ketchup i mostassa

De fet tots els ingredients són opcionals. Si no us agrada la ceba no n'hi poseu, i el mateix us dic pel formatge.

Agafem una planxa  i l'escalfem al màxim. Un raig d'oli i hi posem les hamburgueses sobre, després de treure aquell paperet de plàstic que porten. No les feu amb el plàstic, si us plau! Hi posem els pans oberts pel mig per la part de dins perquè es torrin una mica. El foc el deixarem gairebé a foc fort però sense arribar al màxim. Si posem el foc massa fort s'ens recremaran les hamburgueses i quedaran crues de dins en canvi. Quan doneu la volta a l'hamburguesa hi poseu un tall de formatge a sobre perquè es fongui, en cas que n'hi vulgueu posar.

En un plat posem el mig panet de sota i l'amanim amb Ketchup i mostassa, el que vulguem. A sobre hi posem les rodanxes de tomàquet, a sobre l'hamburguesa, a sobre la ceba i la fulla d'enciam i si voleu hi podeu tornar a posar una mica de Ketchup. Amb una mica de verdura, de llegum, d'amanida, el que sigui davant  segons la gana que tingueu, un apat complertíssim.

Us aconsello aquesta web pels amants de les hamburgueses www.cheeseandburger.com això és pels que aneu per nota i sobretot si sou amants del formatge.

3 comentaris:

  1. Aquesta hamburguesa m'ha fet venir molta molta gana! m'agraden molt i al final del comentari et deixaré el link d'una pàgina web on... bé ja ho veuràs!! ;) Nosaltres també ens les fem al nostre gust, el meu pare ens porta carn picada de la bona i a partir d'aquí surten les hamburgueses... Tens raó Núria, són millors així que envasades i a més no costen gens de fer! petonets!

    I l'enllaç es aquest: http://www.cheeseandburger.com/

    ResponElimina
  2. M'ha encantat aquesta web i la he inclòs en la recepta. Moltes gràcies. Un petó

    ResponElimina
  3. Ole, ole! Sempre va bé tenir receptes d'entrepans per soparets de terrassa estiuencs!
    Aquí va un bloc sencer d'entrepans que vaig trobar un dia en la meva recerca de bocates per a convidats:

    http://scanwiches.com/

    Moltes gràcies Núria!

    ResponElimina