dimarts, 10 de juny del 2014

amanida de cabdells amb pipes

BEN FRESQUET

Ja podem començar amb els plats fresquets, fins ara no gosàvem, però ara ja és una altra cosa. En les amanides podeu posar a prova la vostra creativitat. No hi poseu de tot, i sempre el mateix. Aneu variant.       A part dels vegetals, penseu en; un aliment més fort de gust, com pot ser la tonyina, el formatge o el pernil, alguna cosa cruixent com ceba fregida, fruits secs o llavors de pipes o de sèsam i fins i tot alguna cosa dolça com codony, el blat de moro o una vinagreta dolça i finalment també hi podeu posar algun gust àcid com la fruita o el tomàquet.







INGREDIENTS:

4 cabdells

1 llauna de blat de moro

1 llauna de tonyina

2 cullerades de sopa de pipes de girasol pelades i de pipes de carbassa

oli i vinagre de mòdena



Tallem els cabdells cadascun en quatre parts.

Els posem en una plàtera i a sobre hi posem la tonyina esmicolada, el blat de moro i les pipes.

Ho amanim tot plegat amb una salsa feta amb tres quartes parts d'oli i una de vinagre. Ho barregem bé i finalment ho tirem per sobre de tot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada