diumenge, 19 de maig de 2013

sardines al forn

O ARA O MAI

Sabeu que les sardines també tenen temporada? Doncs ara és el temps de les sardines. De fet se'n troben tot l'any, però ara és quan estan més grasses i gustoses, ho hem d'aprofitar. I a més ja sabeu que tenen un preu molt assequible.
El problema de les sardines és l'olor que deixen si les fregim. Proveu-les al forn, no us deixaran cap olor a la casa i son boníssimes. Si voleu una altra manera de disfrutar-les sense patir els problemes de la mala olor per tota la casa, proveu de fer també sardines escabetxades , queden finíssimes i boníssimes.







INGREDIENTS:

250 grs de sardines

1 dent d'all

1 branca de julivert

oli i sal


Engegar el forn perquè s'escalfi.

Posar les sardines ben esbandides en una plàtera d'anar al forn. Posar-hi sal, no sigueu escassos, i all i julivert ben trinxat per sobre. Posar un raig d'oli abundant.

Posar la plàtera al forn  a 200º durant 10 minuts, no més. Traieu-les del forn un cop apagat, sino es continuen fent i us quedaran resseques.


12 comentaris:

  1. Avui dia de la sardina, he mirat el teu bloc per assegurar-me del temps de la cocció i veure si hi havia algun truc. M'han quedat estupendes i la meva parella que odia l'olor de sardina ni s'ha enterat que les cuinava.

    ResponElimina
  2. Així són boníssimes. Visca les sardines!

    ResponElimina
  3. Espectaculars!!! Però el proper cop hi posaré una mica menys d sal...

    ResponElimina
  4. Ha,ha,ha, això és el que passa quan fas al peu de la lletra una recepta. Ara ja ho has provat de fer i ja tens la mida, la propera vegada estaran perfectes! Un petó.

    ResponElimina
  5. Molt bones!!! sempre les feia seques i per primera vegada m'han quedat perfectes, Gràcies maca.
    Roger.

    ResponElimina
  6. A vosaltres sempre pels vostres comentaris, m'encoratgen a seguir!!!

    ResponElimina
  7. Gràcies a vosaltres sempre pels vostres comentaris que em donen ànims per seguir!

    ResponElimina