dilluns, 2 de juny del 2014

espaguetis amb espàrrecs

PER CADA DIA

No tens temps? Tens 10 minuts? Doncs et pots fer aquest dinar. És el plat ideal per arribar a casa amb poc temps i poder dinar en condicions.
Mentre l'aigua bull i hi posem la pasta, podem fer la resta, i amb màxim 15 minuts podem dinar. De segon qualsevol carn a la planxa, que avui no és diumenge, no us passeu, eh?






INGREDIENTS:

1 manat d'espàrrecs

2 dents d'all

2 talls de pernil

formatge curat de cabra



Posem una olla al foc amb aigua abunfant i sal. Quan bulli hi tirem els espaguetis i els deixem bullint el temps que indiqui l'envàs.

Triem els espàrrecs. Els dobleguem fins que es trenquen, aprofitem la part de les puntes, l'altre la dessestimem.

Posem una paella al foc amb una mica d'oli. Hi posem un all aixafat perquè ens deixi el seu aroma a l'oli. Tallem els espàrrecs a trossos no gaire grossos i els saltem fins que els trobem tous.

Treure la paella del foc i afegir el pernil tallat a trossos petits. Només volem que s'escalfi, però no cal cour'el, sobretot perquè si no el pernil es torna dur.

Un cop la pasta cuita li tirem aigua freda per parar l'ebullició i l'escorrem bé.

Barregem els espàrrecs i tot l'oli de la paella amb la pasta i servim la pasta ben calenta amb encenalls de formatge de cabra per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada