dimecres, 6 de setembre del 2017

fusilli amb maionesa d'alvocat

AMANIDA DE PASTA

Què us sembla aquesta amanida tan acolorida? El millor de tot és que ara a l'estiu es pot transportar amb total garantia perquè no porta maionesa amb ou. Està amanida amb una maionesa d'alvocat. No us decebrà. Oi que ja comencem a pensar en tupers de nou? Doncs aquesta recepta us anirà d'allò més bé per preparar un tuper fred. I si voleu més idees podeu mirar aquest apartat on trobareu més de 100 receptes de tuper fredes per emportar a la feina.






INGREDIENTS:

150 g de fusilli

12 cirerols

12 olives estremenyes

1 tomàquet de branca

maionesa d'alvocat:

1 alvocat

1 tassa de cafè d'oli

el suc de mitja llima

sal i pebre



Posem una olla al foc amb aigua i sal. Un cop bulli hi tirem els fusilli i els coem el temps que indiqui l'envàs. Un cop cuits hi afegim aigua freda i els escorrem. Els reservem en una plàtera ben plana perquè es refredin més depressa.

Traiem el pinyol de les olives i les trossegem.

Tallem els tomàquets cirerols per la meitat.

Pelem el tomàquet, mirem de triar-ne un que sigui ferm al tacte i que no sigui tou, d'aquesta manera ens costarà menys de pelar. Un cop pelat el partim per la meitat i amb la punta del ganivet li traiem les llavors. Tallem el tomàquet a dauets petits.

Preparem la salsa amb l'alvocat a trossos, el suc de mitja llima, la tasseta d'oli i sal i pebre. Ho tirturem tot plegat fins aconseguir una salsa ben fina.

Barregem tots els ingredients i ja tenim l'amanida. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada