dimecres, 1 de febrer del 2012

entrepà de verdures a la planxa amb romesco

COLESTEROL

Segurament que no us ha arribat el moment de vigilar el vostre colesterol però si fos així, s'haurien acabat els entrepans d'embotit. De totes maneres sempre ens quedarà el món vegetal. No desespereu que ens podem fer entrepans gustosos i sans sense posar-hi greix!






INGREDIENTS:

1 pastanaga petita

1 tros de carbassó

1 tros d'esbergínia

1 tros de ceba tendra

1 all tendre

1 tros de pebrot vermell

2 rodanxes de tomàquet

1 espàrrec verd

1/2 endívia

1 tros de barra tipus rústica

salsa romesco


Es tracta de tallar les verdures en talls prims perquè es facin ràpid.

Posem la planxa al foc i quan estigui ben calenta hi posem les verdures a sobre per tandes, tombant els talls quan estiguin fets d'una banda. No posem el foc a tot gas, convé més anar-les tombant i que no es cremin. Un cop fetes les podem amanir amb una mica de sal, molt poca.

Obrim el pa i hi posem en un costat les verdures ben repartides fent capes, que hi trobis una mica de tot en cada queixalada. I a l'altre costa hi untem la salsa romesco.

Si fem més quantitat de verdures a la planxa les podeu guardar en un tuper per un altre dia. És un entrepà que es pot menjar fred o calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada