dissabte, 25 de juny del 2011

postres amb carbassó

PER ATREVITS

Crec que aquesta recepta no és apte per tot els públics, és només per atrevits. Carbassó per postres? Això és molt estrany. Sí que ho és però ho vaig sentir a la ràdio i ho vaig voler provar. És molt fàcil, molt bó i és diferent.






INGREDIENTS:

1 plàtano

1/2 carbassó

1/2 llimona

2 cullerades de sucre roig

1 galeta rectangular (jo ho vaig fer amb una de quinoa, però es pot fer amb una napolitana o qualsevol altre galeta prima)

1 cullerada de mantega

1 polsim de canyella en pols

Agafem el carbassó i el netegem bé de la pell. El tallem a rodanxes ben primes, tipus xips. 

Pelem el plàtan i el tallem a rodanxes però no tant primes.

Agafem una paella i li posem la mantega. Si voleu que el carbassó quedi ben tou el poseu abans del plàtan que es faci una mica. Si us agrada el carbassó al dente el poseu al mateix temps que el plàtan.

Ho saltegeu amb el sucre i el suc de la mitja llimona. El plàtan es desferà i farà com una compota. El carbassó quedarà més sencer, però si l'heu posat abans també quedarà més desfet.

Ho posem sobre una galeta i li tirem canyella en pols per sobre.

4 comentaris:

  1. Justament ara que tenim un munt de carbassons a l'hort, em va que ni pintada aquesta recepta! a mi el plàtan és de les úniques fruites que no m'agraden però sé que a la resta de la familia els hi encantarà! Justament avui he fet uns flamets amb carbassó, aviat els publicaré al blog que per cert és nou i si vols pots passar a visitar-lo! :)

    ResponElimina
  2. I tant que sí que el visitaré diga'm com es diu que m'hi passo. Un petó Bet

    ResponElimina
  3. Es diu Tasta Rutes, de moment només té 3 entrades jeje és molt "jovenet" :) et deixo el link! http://tastarutes.wordpress.com/

    ResponElimina
  4. Hola Bet, avui m'he pogut mirar el teu bloc. M'ha encantat!! No diguis però que no tens experiència. Aquest bloc és nou però tu ja fa temps que estàs inquieta, no?? Em penso que després de veure la teva recepta de les coques de Sant Joan potser m'animo a fer-les. Mmmmm que bones! I s'ha de provar el falm de carbassons també, fa molt bona pinta.

    ResponElimina