dilluns, 2 de febrer del 2015

pastís d'espinacs

CARNAVAL

Com que s'acosta el carnaval podem disfressar també els aliments, no? Doncs fem-ho amb els espinacs. Aquesta recepta és molt indicada pels que els costa menjar aquestes fulles tan verdes. Ja ho veureu com d'aquesta manera les mireu amb uns altres ulls. Si voleu disfressar els espinacs també podeu provar: croquetes d'espinacstruita d'espinacs o cigrons amb espinacs.








INGREDIENTS: (per a 4 persones)

1/2 quilo d'espinacs congelats

2 grans d'all

1 paquet de pasta brisa

100 g de formatge ratllat (pot ser manxego, Emental...)

2 brics de crema de llet


Farem un pastís, com una quiche. Per tant aquestes quantitats seran per 4 racions.

Comencem posant els espinacs congelats i tot en una paella amb un fons d'oli, que no sigui escàs. Els deixem a foc baix que es vagin desfent. Podem tombar els blocs perquè es facin de tot arreu. Un cop els veiem descongelats hi posem els grans d'all aixafats amb un cop i una mica de sal.

Encenem el forn.

Deixem els espinacs a la paella fins que es vegin cuits, veureu que estant més tous i gairebé es desfan. Aleshores hi afegiu la crema de llet i ho barregeu tot plegat.

Posem la pasta brisa en una plàtera d'anar al forn i tallem el que sobra dels costats. Ho fem passant el ganivet pla, d'aquesta manera el mateix canto de la plàtera ens tallarà el que sobri. Farcim la pasta amb els espinacs, els repartim per tot arreu i ho cobrim amb el formatge ratllat.

Ho posem al forn a 200º durant 15 minuts només encés de la part de baix.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada