dilluns, 24 de novembre del 2014

escarola amb magrana

MAGRANES

No desprecieu aquesta amanida més bona del que sembla. Que no us enganyi el fet que es faci amb dos ingredients. La combinació és perfecta i l'all que no hi és però s'ensuma és espectacular. Ara és el temps de les magranes i comencem a trobar escaroles per tant teniu l'oportunitat de fer-la si voleu. Us l'aconsello us agradarà, veureu que és una recepta molt original. Les magranes lliguen molt bé  en les amanides. Proveu aquesta altra amanida amb magrana.








INGREDIENTS:

1/2 escarola

1 magrana

oli verge

sal gruixuda

1 gra d'all


Primer de tot busqueu un bol que sigui de terracota o de porcellana. Pelem l'all i el tallem pel mig. Ara l'untem tot al voltant del bol, com si untéssim una torrada.

Separem les fulles de l'escarola i les fem més petites. Les rentem bé i les escorrem del tot. Les podeu eixugar fins i tot amb paper de cuina perquè no ens hi quedi gens d'aigua.

Partim la magrana per la meitat i li donem cops amb una mà de morter per la part de la pell per fer caure els grans. Ho fem damunt d'un plat, d'aquesta manera ens hi cauran dins. Ja ho veureu que és més ràpid de triar la magrana d'aquesta manera.

Posem les fulles d'escarola al bol i damunt els grans de magrana.

Ho amanim amb un pessic de sal gruixuda ben repartit i un bon rajolí d'oli verge que és més gustós i en aquesta amanida hi va molt bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada