dijous, 6 de setembre del 2012

amanida amb farcells de salmó

UN SOL PLAT

Es podria convertir en un plat únic per sopar. És una amanida original i diferent ben complerta.
Necessitareu tenir alguns ingredients a casa, però com sempre es poden substituir per d'altres, sigueu originals , això només és una idea.




INGREDIENTS:

un plat d'enciam tallat a trossos

1 poma

avellanes torrades

1 sobre de salmó fumat

4 cullerades petites ben plenes de philadelfia natural

herbes anissades tipus anet, alfàbrega fresca, estragó ...

salsa de iogurt :

vegeu la salsa a la recepta amanida d'arròs


Netegem bé les fulles d'enciam i les assequem acuradament, bé amb una centrifugadora o bé amb paper de cuina o un drap. Les tallem a trossos petits.

En un bol posem l'enciam, la poma pelada i tallada a quadrats petits i un tall de salmó tallat a trossos petits.

Agafem quatre cullerades de philadelphia i les barregem amb una mica d'anet o herbes que tingueu ben trinxat.

Estirem els talls de salmó d'un en un en un plat. Quan en tinguem un estirat li posem una cullerada del formatge philadelphia al mig i anem embolicant el salmó, ens ha de quedar com un paquet. En podem fer dos farcellls per cap.

Posem la salsa de iogurt al bol de l'enciam i ho barregem bé. Per sobre hi posem les avellanes torrades i els farcellets de salmó.


2 comentaris:

  1. Hola, Núria! Què tal? Ahir vaig fer aquesta amanida per sopar i és molt bona i molt fàcil!! No la vaig fer amb salsa de iogurt sinó amb vinagreta, per anar més ràpid, o sigui que ara queda pendent tastar-la amb la salsa!
    Felicitats pel bloc! Espero que m'animi a fer més receptes, perquè normalment només les llegeixo i no passo a la part important, que és fer-les!
    Una abraçada!
    Anna

    ResponElimina
  2. Hola Anna, i tant que has de provar de fer-les! N'hi ha que els ingredients ja et criden a fer-les perquè t'agraden molt, comença per aquestes i mica en mica t'aniràs animant. No hi ha res com menjar sa i bó a casa. Petons guapa!

    ResponElimina