dijous, 24 d’agost del 2017

rotllets de pit de pollastre

D'ESTIU

A l'estiu no ens ve de gust menjar cassoles elaborades. No seria el moment de menjar un pollastre rostit o uns canelons o un all cremat. Fa molta calor i ens planten cara aquests plats calents. Encara que hi ha gustos per tothom, jo no m'hi poso que cadascú faci el que vulgui. Però si sou d'aquests que només veure una cassola ja us fa suar us aconsello aquests rotllets de pollastre que podreu farcir al vostre gust. Hi podeu posar formatge, o pernil, cors de carxofes, cogombrets, tàperes, espàrrecs... que se jo. Cadascú al seu gust. Un plat molt ràpid que mentre ens mengem el primer plat el podem posar al forn per tenir-lo a punt. Voleu menjar carn sense suc a l'estiu? Mireu aquestes receptes: broquetes de vedella a la planxa, pastís de carn, broquetes de gall dindi, rotllets de llaminera de porc, secret ibèric amb puré de patata a la llimona, tall rodó amb salsa de ceba, broquetes de xai, magret d'ànec amb salsa de nabius, llaminera de porc amb reducció de Pedro Ximenez, vitello tonato, costella de porc agredolça, wok de vedella, conill a la planxa, costella de porc al curri, entrecot amb puré d'alls tendres, entrecot amb puré de moniato a la taronja o llom a la sal. Podeu triar i remenar. 






INGREDIENTS:

2 pits de pollastre a filets

2 cullerades de tàperes

2 cullerades de mostassa ancienne

4 cebetes en vinagre

2 pebrots del piquillo

sal i oli


Ens hem fet tallar el pollastre a filets, de manera que es courà de seguida. POtser seran irregulars els filets però no passa res. Cada rotllet ens quedarà diferent, cap problema. En la cuina com en tot la perfecció no existeix.

Agafem el farciment: les tàperes, el pebrot del piquillo i les cebetes en vinagre. Ho esmicolem a trossets ben petits i ho barregem amb la mostassa.

Salem els filets de pollastre. No els salem molt perquè penseu que son filets prims, no ho necessiten.

Posem una cullerada de farciment al centre del filet i l'emboliquem. Perquè no es desfaci l'enganxem amb un escuradents.

Ho posem en una plàtera petita de forn, no en la plàtera del mateix forn perquè s'ens podrien cremar allà al mig desemparats els rotllets. Els amanim amb un setrill amb oli i els posem al forn a 200º màxim 10 minuts.

Un cop fets els traiem del forn perquè no es ressequin i els mengem de seguida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada