dimecres, 8 de març del 2017

espagueti a la crema d'espinacs



INGREDIENTS:

150 g d'espinacs frescos

2 gots de llet d'ametlla

2 cullerades petites de maicena

1 gra d'all

1 cullerada de pinyons

1 cullerada de panses

175 g d'espaguetis

nou moscada

oli i sal




Posem una olla al foc amb aigua abundant i sal. Quan bulli hi posem els espaguetis i els bullim el temps que ens indica el seu envàs.

Metre en una paella hi psoem un fons d'oli que no n'hi hagi molt i hi posem un all trinxat i al cap de res hi posem els espinacs, abans que l'all es cremi.

Un cop els espinacs ja s'han estovat hi afegim un got de llet d'ametlla. A l'altre got de llet d'ametlla hi barregem les cullerades de maicena i les fem disoldre. Un cop desfetes ho aboquem a la paella.

Ho deixem fer a foc baix i ho amanim amb una mica de sal i nou moscada i ho deixem al foc fins que es redueix la llet. Després ho passem pel turmix fins aconseguir-ne una salsa ben espessa. Ho tornem  a posar a la paella i ho barregem amb els espaguetis un cop s'ahgin cuit.

Agafem una paella petita amb una mica de res d'oli i hi saltem els pinyons i les panses. Només volem que agafin una mica de gust de torrat.

Servim els espaguetis amb les panses i els pinyons per damunt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada