divendres, 1 d’agost del 2014

rodó de gall dindi amb raïm

UN DESCOBRIMENT

He descobert que el gall dindi té un pit molt gros que el pots fer com un tall rodó. Resulta que no és car i amb un pit en poden menjar 4 persones. Us proposo aquesta salseta amb raïm que hi canten els àngels. També podeu fer el pit de gall dindi així: broquetes de gall dindi amb salsa de soja o filet de gall dindi al forn.







INGREDIENTS:

1 pit de gall dindi

1 ceba

6 fulles e sàlvia  o sàlvia seca

1 gotim de raïm (uns 30 grans de raïm)

1 tassa de cafè de conyac

1 tassa de cafè de vi negre

1 cullerada de postres de Maicena


Salem i empebrem el tall rodó per tot arreu.

Posem una cassola petita al foc amb un fons d'oli. Hi posem el tall rodó i l'enrossim de tots cantons.

Pelem la ceba i la tallem a trossos petits.

Posem la ceba a la cassola i esperem que s'estovi. Un cop tova hi posem la meitat dels grans de raïm pelats i sense pinyols. Aquests es desfaran una mica i formaran part del suc. Aleshores hi afegim amb el foc alt el conyac i el vi negre i al cap d'uns segons tapem la cassola i abaixem el foc. El deixem fent xup-xup uns 15 minuts. Si ho destapem i ho veiem massa sec hi podem afegir una mica d'aigua.

Passat aquest temps el destapem i hi afegim mig got d'aigua amb una cullerada de maicena ben desfeta i la resta dels grans de raïm. Ho deixem 5 minuts més i apaguem el foc.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada