UN DESCOBRIMENT
He descobert que el gall dindi té un pit molt gros que el pots fer com un tall rodó. Resulta que no és car i amb un pit en poden menjar 4 persones. Us proposo aquesta salseta amb raïm que hi canten els àngels. També podeu fer el pit de gall dindi així: broquetes de gall dindi amb salsa de soja o filet de gall dindi al forn.
INGREDIENTS:
1 pit de gall dindi
1 ceba
6 fulles e sàlvia o sàlvia seca
1 gotim de raïm (uns 30 grans de raïm)
1 tassa de cafè de conyac
1 tassa de cafè de vi negre
1 cullerada de postres de Maicena
Salem i empebrem el tall rodó per tot arreu.
Posem una cassola petita al foc amb un fons d'oli. Hi posem el tall rodó i l'enrossim de tots cantons.
Pelem la ceba i la tallem a trossos petits.
Posem la ceba a la cassola i esperem que s'estovi. Un cop tova hi posem la meitat dels grans de raïm pelats i sense pinyols. Aquests es desfaran una mica i formaran part del suc. Aleshores hi afegim amb el foc alt el conyac i el vi negre i al cap d'uns segons tapem la cassola i abaixem el foc. El deixem fent xup-xup uns 15 minuts. Si ho destapem i ho veiem massa sec hi podem afegir una mica d'aigua.
Passat aquest temps el destapem i hi afegim mig got d'aigua amb una cullerada de maicena ben desfeta i la resta dels grans de raïm. Ho deixem 5 minuts més i apaguem el foc.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada