dilluns, 18 de febrer de 2019

Bròquil amb llet

VERDURES D'HIVERN

En general m'agraden més tan les verdures com les fruites d'estiu. Hi ha més varietat però a més son més acolorides i més gustoses. Però hem de passar l'hivern com sigui. Com que la natura és sàvia a l'hivern ens proporciona fruites riques en vitamina C i verdures bones pel sistema inmunitari. Així que val més que busquem una forma divertida de menjar-nos les verdures avorrides d'hivern. Avui us porposo un festival d'espècies per aquest br`+oquil. I si voleu aquí teniu més receptes de bròquil i coliflor: bròquil amb shitakes, verdures al curri, flam de pastanaga i coliflor, quiche de bròquil, crema de bròquil, verdura al vapor, coliflor gratinada, macarrons amb coliflor gratinats, crema de coliflor o arròs amb bacallà i carxofes.







INGREDIENTS:

1 bròquil petit

cardamom, estragó, curri, cúrcuma, boles de pebre rosa, llavors de fonoll, anís estrellat

1 got de llet d'ametlla o llet de coco

oli


Partim els ramets del bròquil.

Fem una barreja amb totes les espècies. 

Posem una paella al foc amb un fons d'oli, escàs, i hi posem les espècies perquè deixin anar tot l'aroma a l'oli.

Hi afegim el bròquil i el saltem uns quants minuts a foc viu, ho salem i després hi afegim la llet i abaixem el foc i ho deixem que es faci uns 7 minuts a foc tapat.

I ja ho tenim! Fàcil, fàcil.


Cap comentari:

Publica un comentari