dijous, 28 de febrer del 2019

cigrons a la mediterrània amb verdures

CULLERA!!!

Soc molt aficionada als plats de cullera, així que aquí en va un altre. Se que els cigrons amb espinacs triomfen molt així que us proposo una altra recepta calenteta de cigrons. Ja sabeu que soc pràctica així que una cosa que j no faig és coure els cigrons, els compro cuits. Per+o els compro cuits al mercat amb una bona botiga de llegums. Compreu-los així o un bon llegum envasat de qualitat. és molt important que els llegums estiguin ben cuits, cuits per bons professionals. Si vosaltres ho domineu, doncs perfecte, em feu molta enveja. 
Si els compreu al mercat recordeu que els podeu congelar dins una bossa de plàstic i descongelar-los quan els necessiteu.






INGREDIENTS:


1 ceba

1/2 carbassó

1/4 de pebrot vermell

1 patata petita

1 tomàquet madur

1 pastanaga

1 gra d'all

2 cuullerades de postres d'orenga

1 cullerada de postres de pebre vermell


Pelem la patata, la pstanaga, la ceba i si el carbassó no te la pell brillant i maca també el pelem.

Tallem les verdures a daus petits, el carbassó, la pastanaga, la ceba, la patata i el pebrot.

Agafem una cassola una mica fonda amb una mica d'oli i hi saltem els daus de verdures a foc viu. Ho amanim amb sal, orenga i el pebre vermell. 

Quan les veiem una mica toves hi afegim el tomàquet ratllat. Hi podem afegir una mica de sal i una mica de sucre per compensar l'acidesa del tomàquet.

Un cop el tomàquet s'ha cuit ja hi podem tirar els cigrons i afegim aigua sense acabar de cobrir-ho. Deixem el foc alt fins que bulli i ho abaixem al màxim perquè vagi fent a foc baix durant 15 minuts.

Si us agrada que el suc sigui una mica espés agafeu una mica de suc i un grapat de cigrons i ho xafeu amb una forquilla. Poseu la barreja al suc per espessir-lo. I... a sucar pa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada