dijous, 15 de maig del 2014

iogurt amb gerds

GERDS AL CONGELADOR

Uns postres amb gerds? Home no és fàcil tenir-ne. Doncs jo us dic que sí. Si us acostumeu a comprar-ne una terrina i congelar-la, en tindreu sempre a mà. Es deixen descongelar a temperatura ambient, es descongelen de seguida. Els podeu fer servir per elaborar unes postres, per fer coulis o per decorar senzillament un plat de fruita tallada. Si en compreu els fareu servir, ja ho veureu.








INGREDIENTS:

1 terrina de gerds

licor de fruita (el que tingueu)

1 cullerada de postres de mantega

2 cullerades de postres de sucre

1/2 llimona

2 iogurts naturals sense sucre


En una paella petita hi posem la mantega i els gerds. Hi posem el sucre i els suc de mitja llimona, només unes gotes, no cal massa. Hi posem el licor i deixem que tot plegat redueixi i faci un xarop. No us faci mandra que es fa en un moment. Jo aquestes postres les preparo al moment perquè son molt ràpides.

Servim el iogurt en una tassa i l'amanim amb el xarop de gerds per sobre. Coleu el xarop amb un colador espés abans de posar-lo sobre el iogurt, ho agraireu, perquè els gerds tenen unes llavors empipadores de menjar.

2 comentaris:

  1. Doncs en prenc nota! Certament, jo no en compro gairebé mai perquè els trobo cars i es fan malvé de seguida, però si congelats aguanten bé, ho provarem!! Gràcies pel consell.

    ResponElimina
  2. Ja ho veuràs, a més ra ja no van tan cars, fins i tot he trobat alguna terrina d'oferta a 1'5 E. Val la pena agafar-ne quan els trobes a aquest preu. La porpera recepta de postres que posi també serà de gerds. Un petó.

    ResponElimina