dimecres, 5 d’octubre del 2016

espaguetis lights

SEMIFRED

Què us sembla aquesta pasta que no és calenta del tot? Com que encara fa calor m'he animat a posar-la. A l'estiu és un bon substitut de les amanides de pasta. És una pasta on la salsa és freda, per tant és un plat semifred que dic jo. A més no hi ha res fregit per tant és molt saludable. La podeu portar en una carmanyola també si voleu i és molt fàcil de fer. No teniu excusa per no provar de fer-la. Si us agrada la pasta senzilla proveu aquestes altres receptes: espaguetis al pesto, espaguetis picants, papardelle amb tomàquet i alfàbrega, pasta amb llimona, pasta amb salsa de tomàquet i sobrassada, espaguetis amb salsa de xampinyons o tallarines a les herbes. Totes son ràpides però no son lights com la que us proposo avui. No es pot tenir tot!









INGREDIENTS:

1 tomàquet de pera

6 olives negres

1 llimona

6 fulles d'alfàbrega

oli

sal i pebre




Posem una olla amb aigua abundant i sal a bullir. Quan comença a bullir hi aboquem els espaguetis i els deixem coure's el temps que indica l'envàs.

Mentre preparem la salsa. Ratllem el tomàquet de pera, si fos petit en podeu posar dos.

Amanim el tomàquet amb sal i pebre, un bon raig d'oli i les fulles d'alfàbrega a trossos.

Traiem el pinyol de les olives i les trossegem dins la salsa.

Un cop fets els espaguetis hi posem un bon raig d'aigua freda per parar la cocció i que no s''enganxin. Deixem rajar l'aigua durant una estona. Els escorrem bé sacsejant-los molt i els barregem amb la salsa.

Ratllem la pell de la llimona pel damunt amb el ratllador més petit. Hi posem posar una mica més de pebre acabat de ratllar si volem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada